Logo Rijksoverheid

Programma

Reisprogramma
Ga je met ons mee op ontdekkingstocht? Noteer dan alvast het reisprogramma in je agenda. Tussen de workshoprondes is er tijd voor een drink- of beweegpauze van 10 minuten.

13:00 – 14:00 uur | Workshopronde 114:00 – 15:00 uur | Workshopronde 215:00 – 16:00 uur | Workshopronde 3

Wat gaan we doen?
We trappen af met een liveshow waarin dagvoorzitter Koen Croese in gesprek gaat met de workshopleiders en de mensen die de Atlas maken. Praat in de chat mee over hoe we de Atlas Leefomgeving kunnen inzetten om onze leefomgeving veiliger, duurzamer en gezonder te maken.

Zoek de verdieping op en doe mee aan onze workshops. Volg de presentatie van de MEES Belevingsapp, ontwikkeld door studenten van de Hogeschool Utrecht en de provincie Utrecht. Hoor alles over de meest recente ontwikkelingen binnen de Atlas en onze vernieuwde Check je plek-tool. Leer van de framingspecialisten van Taalstrategie hoe je met framing effectiever kunt communiceren over risico’s. Kruip in de huid van een stadsmaker en ga in een virtuele omgeving een gebied herontwikkelen. Of hoor van projectleider Atlas Natuurlijk Kapitaal Ton de Nijs dat groen meer waard is dan je denkt.

We sluiten af met een gezellige netwerkborrel. Maak in onze virtuele ontmoetingsruimte een praatje met iemand. Want minder digitaal kunnen we het niet maken, leuker digitaal wel!