Logo Rijksoverheid

Bereikbaarheid

Met de auto

Zwolle – 35 minuten
Utrecht – 50 minuten
Nijmegen – 45 minuten
Amsterdam – 70 minuten

Veerkracht beschikt over een eigen parkeerterrein met voldoende parkeermogelijkheden.

Met de trein

Klarenbeek heeft een eigen treinstation en iedere 30 minuten vertrekt er een trein naar Apeldoorn en Zutphen. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijkt u op www.9292.nl.

Niet alleen de evenementenlocatie Veerkracht is de moeite waard, maar ook de omgeving zelf! Dat willen wij u niet ontnemen. Binnen het thema ‘Verken uw leefomgeving’ bieden wij verschillende mogelijkheden aan om van treinstation Klarenbeek naar Veerkracht te gaan.

Reisoptie 1

Zitten is het nieuwe roken, dus pak de benenwagen vanaf treinstation Klarenbeek! Goed nieuws, want naast dat u actief bezig bent vertelt boswachter ARJAN POSTMA, bekend van tv-programma’s als RTL Late Night en Het zijn net mensen, op een levendige manier over de Gelderse natuur. Een interessante 30 minuten durende natuurwandeling!

Reisoptie 2

Bent u wel sportief, maar heeft wandelen niet uw voorkeur? Daar hebben wij aan gedacht, want op treinstation Klarenbeek staan fietsen klaar waarmee u in 10 minuten bij Veerkracht bent. Ondertussen kunt u genieten van de mooie omgeving van Klarenbeek.

Reisoptie 3

Bent u meer van een korte Hop On Hop Off-variant? Ook prima! Vanaf treinstation Klarenbeek brengt onze pendelbus u in 4 minuten naar de Veerkracht.

Terugreisoptie
Komt u met de trein en moet u eerder weg? Geen probleem! Onze pendelbus rijdt van 09.00 tot 17.30 uur. De pendelbus zorgt ervoor dat u op het juiste tijdstip wordt afgezet op het station. De wandelaars mogen op de terugweg nog een keer aan de wandel, maar in verband met een mogelijk drukke weg raden wij aan de pendelbus te gebruiken. Het zou fijn zijn als de fietsers nog even op de sportieve tour gaan en hun fiets weer netjes inleveren bij het inleverpunt op het treinstation Klarenbeek.

*Wanneer u zich heeft aangemeld via de voorinschrijving, ontvangt u begin april automatisch een uitnodiging met het definitieve programma en de mogelijkheid om uw workshopkeuze te maken. U heeft dan ook de mogelijkheid om uw voorkeur van reisoptie aan te geven.

Contactgegevens

Phone: 030 – 275 96 22 Web: atlaswerkconferentie.nl